Možnosti zhodnocení vedlejších produktů při zpracování amarantové hmoty diplomová práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Vykydalová, Martina (Dissertant)
Other Authors Mokrejš, Pavel, 1974- (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2004
Subjects

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000ctm a22000007a 4500
001 9640
003 CZ ZlUTB
005 20190825232516.0
008 040728s2004^ xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
080 |a 633.19  |2 v 
080 |a 663.52  |2 v 
100 1 |a Vykydalová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti zhodnocení vedlejších produktů při zpracování amarantové hmoty  |h [rukopis] :  |b diplomová práce /  |c Martina Vykydalová ; [vedoucí diplomové práce Pavel Mokrejš] 
260 |c 2004 
300 |a 88 l. :  |b il. 
650 0 4 |a enzymatická hydrolýza 
650 0 7 |a enzymy  |7 ph119969  |2 czenas 
650 0 4 |a hydrolyzáty 
650 0 7 |a laskavec  |7 ph196738  |2 czenas 
650 0 7 |a mouka  |7 ph327619  |2 czenas 
650 0 4 |a zcukřování 
650 0 7 |a škrob  |7 ph335377  |2 czenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Mokrejš, Pavel,  |d 1974-  |7 jx20080326015  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta technologická.  |b Ústav inženýrství a hygieny obouvání  |4 dgg 
992 |a DS 
999 |c 9640  |d 9640 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2004VYKYDALOVÁM  |7 0  |8 MANUS  |9 16726  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |o D2004/VYKYDALOVÁ,M.  |p 420010086483  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x N:povinný výtisk  |x 20100831  |y 12