Možnosti zhodnocení vedlejších produktů při zpracování amarantové hmoty diplomová práce
Saved in:
Main Author | |
---|---|
Other Authors | |
Format | Manuscript Book |
Language | Czech |
Published |
2004
|
Subjects |
Cover
Loading…
MARC
LEADER | 00000ctm a22000007a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 9640 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20190825232516.0 | ||
008 | 040728s2004^ xr ||||| ||||| |||||cze|d | ||
040 | |a ZLD002 |b cze |c ZLD002 |d ZLD002 | ||
080 | |a 633.19 |2 v | ||
080 | |a 663.52 |2 v | ||
100 | 1 | |a Vykydalová, Martina |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Možnosti zhodnocení vedlejších produktů při zpracování amarantové hmoty |h [rukopis] : |b diplomová práce / |c Martina Vykydalová ; [vedoucí diplomové práce Pavel Mokrejš] |
260 | |c 2004 | ||
300 | |a 88 l. : |b il. | ||
650 | 0 | 4 | |a enzymatická hydrolýza |
650 | 0 | 7 | |a enzymy |7 ph119969 |2 czenas |
650 | 0 | 4 | |a hydrolyzáty |
650 | 0 | 7 | |a laskavec |7 ph196738 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a mouka |7 ph327619 |2 czenas |
650 | 0 | 4 | |a zcukřování |
650 | 0 | 7 | |a škrob |7 ph335377 |2 czenas |
655 | 7 | |a diplomové práce |7 fd132022 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Mokrejš, Pavel, |d 1974- |7 jx20080326015 |4 ths | |
710 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |b Fakulta technologická. |b Ústav inženýrství a hygieny obouvání |4 dgg | |
992 | |a DS | ||
999 | |c 9640 |d 9640 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 D2004VYKYDALOVÁM |7 0 |8 MANUS |9 16726 |a UTBZL |b UTBZL |c 001 |d 2006-07-29 |o D2004/VYKYDALOVÁ,M. |p 420010086483 |r 2019-08-25 |w 2019-08-25 |x N:povinný výtisk |x 20100831 |y 12 |