Vybrané faktory působící na konzistenci tavených sýrů = Selected factors influencing the processed cheese consistency : teze habilitační práce
Saved in:
Main Author | |
---|---|
Format | Book |
Language | Czech |
Published |
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
2018
|
Edition | Vydání: první |
Series | Teze habilitační práce
|
Subjects |
Cover
Loading…
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 91014 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20190826013212.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 180326s2018 xr a f m 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002986443 | ||
020 | |a 9788074547287 |q (brožováno) | ||
035 | |a (OCoLC)1039825078 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |b cze |b eng | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.358 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a (043.5) |2 MRF | ||
080 | |a (048.3) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Černíková, Michaela, |d 1980- |7 mzk2009533849 |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Vybrané faktory působící na konzistenci tavených sýrů = |b Selected factors influencing the processed cheese consistency : teze habilitační práce / |c autor: Michaela Černíková |
246 | 3 | 1 | |a Selected factors influencing the processed cheese consistency |
250 | |a Vydání: první | ||
264 | 1 | |a Zlín : |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, |c 2018 | |
300 | |a 55 stran : |b ilustrace ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Teze habilitační práce | |
500 | |a "Obor: Technologie potravin" | ||
500 | |a 50 výtisků | ||
502 | |a Teze habilitace--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2018 | ||
504 | |a Obsahuje bibliografie | ||
546 | |a České a anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a tavené sýry |7 ph541617 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a výroba potravin |7 ph301374 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a processed cheese |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food production |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food technology |2 eczenas |
655 | 7 | |a habilitační práce |7 fd185153 |2 czenas | |
655 | 7 | |a teze |7 fd133701 |2 czenas | |
655 | 9 | |a habilitation theses |2 eczenas | |
655 | 9 | |a abstracts |2 eczenas | |
710 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |b Technologická fakulta |7 kn20010709223 |4 pbl | |
810 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |t Teze habilitační práce | |
910 | |a ZLD002 | ||
992 | |a BK |b SK | ||
993 | |a 201810 |b 24 | ||
998 | |a 007725539 | ||
999 | |c 91014 |d 91014 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 KČERNÍKOVÁM |7 0 |8 BOOK |9 148456 |a UTBZL |b UTBZL |c 037 |d 2018-10-05 |o K/ČERNÍKOVÁ,M. |p 420010176009 |r 2019-08-26 |v 70.00 |w 2019-08-26 |x N:povinný výtisk; |y 01 |