Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů.
Saved in:
Main Author | |
---|---|
Format | Book |
Language | Czech |
Published |
Praha :
Forsapi,
[2008?]
|
Edition | 1. vyd. |
Series | Stručné informace pro pacienty
|
Subjects |
Cover
Loading…
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 104232 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20211104113342.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 080929s2008 xr a e f 001 0 cze | ||
999 | |c 104232 |d 104232 | ||
015 | |a cnb001821384 | ||
020 | |a 978-80-903820-8-4 |q (brož.) | ||
040 | |a BOA001 |b cze |d OLA001 | ||
072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Lidské zdraví |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 613.26/.29 |2 MRF | ||
080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 614 |2 MRF | ||
080 | |a (036) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Dostálová, Jana, |d 1943- |7 uzp2006321079 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / |c Jana Dostálová |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Forsapi, |c [2008?] | ||
300 | |a 53 s. : |b barev. il. ; |c 21 cm | ||
490 | 1 | |a Stručné informace pro pacienty ; |v sv. 2 | |
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
500 | |a Terminologický slovník | ||
520 | |a Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů. | ||
650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |x zdravotní aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |x zdravotní aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kuchařství |7 ph115027 |x zdravotní aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food |x health aspects |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food technology |x health aspects |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a cookery |x health aspects |2 eczenas |
655 | 7 | |a informační publikace |7 fd132454 |2 czenas | |
655 | 9 | |a information publications |2 eczenas | |
830 | 0 | |a Stručné informace pro pacienty | |
910 | |a ZLD002 | ||
942 | |2 udc | ||
992 | |a BK |b SK | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 61DOSTÁLOVÁJ |7 0 |8 BOOK |9 165325 |a UTBZL |b UTBZL |c 005 |d 2021-10-26 |o 61/DOSTÁLOVÁ,J. |p 420010188360 |r 2021-10-26 |v 143.00 |w 2021-10-26 |x N: nákup; |y 01 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 61DOSTÁLOVÁJ |7 0 |8 BOOK |9 165326 |a UTBZL |b UTBZL |c 006 |d 2021-10-26 |l 1 |m 1 |o 61/DOSTÁLOVÁ,J. |p 420010188361 |r 2023-09-05 |s 2023-05-10 |v 143.00 |w 2021-10-26 |x N: nákup; |y 04 |