A METHOD FOR MANUFACTURING PELLETS FROM VINES - AIRAPETIAN ARTEM HRACHEVYCH; SHAROVSKYY SERGIY PETROVYCH (2015)
Спосіб виготовлення пелет із виноградної лози включає збір рослинної сировини, її подрібнення та обробку. Як рослинну сировину використовують виноградну лозу, яку подрібнюють до часток 1,0-, сушать у вакуумі при 45- до вологості 8-11 %. Просіюють до розмірів не більш ніж 1,5 мм, при необхідності додатково подрібнюють, та подають на прес-гранулятор, отримані пелети розфасовують.