МОНІТОРИНГ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ВІЙСЬКОВОЇ ОСВІТИ ТА ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ І ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ - Зельницький, Андрій (Військова освіта, 2023)
У статті розглянуто тенденції подальшого удосконалення системи забезпечення якості вищої військової освіти та освітньої діяльності як оригінального об’єкту з виразними властивостями самоорганізації, саморозвитку й синергетичним ефектом на основі впровадження в педагогічну практику сучасних методів моніторингу з метою підвищення ефективності підготовки здобувачів освіти у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти (ВВНЗ).