СУЧАСНІ МЕТОДИ ПРОСУВАННЯ ТА СТИМУЛЮВАННЯ ЗБУТУ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ ЗА ДОПОМОГОЮ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ - Валінкевич, Наталія; Чернишова, Таїсія (Ekonomìka ta suspìlʹstvo, 2024)
Актуальність дослідження полягає в розкритті потенціалу соціальних мереж як інструменту просування та стимулювання збуту туристичних продуктів, а також в розумінні того, яким чином цей вплив може бути оптимізований для досягнення максимального ефекту. Стаття спрямована на аналіз просування та стимулювання збуту туристичних продуктів через соціальні мережі, використання соціальних мереж як стратегічного інструменту в туристичній індустрії та визначення їхнього впливу на формування попиту та вибір туристичних продуктів. Було встановлено вплив соціальних мереж на сферу туризму, основні способи реклами та їх вплив на просування туристичного продукту у соціальних мережах, а також розглянуто, яким чином соціальні мережі впливають на динаміку та характер попиту в сфері туризму і їх просування. В результаті дослідження, було сформовано рекомендації, які можуть бути спрямовані на максимізацію впливу та покращення стратегій просування туристичних продуктів через соціальні мережі.