Harita disiplininin çeşitli kademelerindeki programlarına ilişkin öğretim materyali geliştirme - Çoruhlu,Yakup Emre; Karaağaç,Emre (Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi, 2021)
Developing instructional material related to the programs of various levels of geomatics discipline