WEB-КВЕСТ ЯК СУЧАСНА ТЕХНОЛОГІЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ У КОЛЕДЖАХ - Пащенко, Тетяна (Інноваційна професійна освіта, 2022)
У статті розглядається проблема застосування web-квеста яксучасної технології оцінювання якості підготовки фахівців у коледжах; ключовихмоментах, формах цієї технології