Masáž a regenerace ve sportu - Hošková, Blanka; Simona Majorová; Pavlína Nováková (Karolinum, 2020)
Učebnice Masáž a regenerace ve sportu je určena nejen pro studenty sportovních škol a další zájemce z oblasti sportu, ale je vhodnou a názornou pomůckou i pro širší veřejnost. Zahrnuje komplexní přístup k masáži a regeneraci, poukazuje na jednotlivé druhy sportovních masáží, zohledňuje kontraindikace při jejich provádění a nezapomíná ani na kompenzaci zatížení maséra. Masážní techniky jsou doprovázeny fotografiemi a nákresy.