Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování = Changes of bioactive compounds and sensorially significant substances present in grape wines during their storage : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Snopek, Lukáš (Dissertant)
Other Authors Mlček, Jiří, 1981- (Thesis advisor)
Format Electronic eBook
LanguageCzech
Published Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2019
Subjects
Online AccessPlný text dostupný bez omezení

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 96226
003 CZ ZlUTB
005 20200806130107.0
006 m o d
007 cr |n
008 191217s2019 xr a fom 000 0 cze d
999 |c 96226  |d 96226 
020 |a 978-80-7454-916-8  |q (online) 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.2  |2 MRF 
080 |a 577.1  |2 MRF 
080 |a 615.27  |2 MRF 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2)  |2 MRF 
100 1 |a Snopek, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování =  |b Changes of bioactive compounds and sensorially significant substances present in grape wines during their storage : teze disertační práce /  |c Lukáš Snopek 
246 3 1 |a Changes of bioactive compounds and sensorially significant substances present in grape wines during their storage 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2019 
300 |a 1 online zdroj (80 stran) :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Školitel Jiří Mlček 
500 |a Studijní obor 2901V013 Technologie potravin 
502 |a Teze disertační práce (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2019 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Text česky, české a anglické resumé 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a víno  |7 ph116687  |2 czenas 
650 0 7 |a biologicky aktivní látky  |7 ph137380  |2 czenas 
650 0 7 |a antioxidanty  |7 ph118513  |2 czenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a wine  |2 eczenas 
650 0 9 |a bioactive compounds  |2 eczenas 
650 0 9 |a antioxidants  |2 eczenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a elektronické zdroje  |7 fd186922  |2 czenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a electronic resources  |2 eczenas 
700 1 |a Mlček, Jiří,  |d 1981-  |7 utb2012694695  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 dgg 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze disertační práce 
856 4 1 |u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/45865  |y Plný text dostupný bez omezení 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK