Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování = Changes of bioactive compounds and sensorially significant substances present in grape wines during their storage : teze disertační práce
Saved in:
Main Author | |
---|---|
Other Authors | |
Format | Electronic eBook |
Language | Czech |
Published |
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
2019
|
Subjects | |
Online Access | Plný text dostupný bez omezení |
Cover
Loading…
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 96226 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20200806130107.0 | ||
006 | m o d | ||
007 | cr |n | ||
008 | 191217s2019 xr a fom 000 0 cze d | ||
999 | |c 96226 |d 96226 | ||
020 | |a 978-80-7454-916-8 |q (online) | ||
040 | |a ZLD002 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |b cze |b eng | |
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663.2 |2 MRF | ||
080 | |a 577.1 |2 MRF | ||
080 | |a 615.27 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664:54 |2 MRF | ||
080 | |a (048.3) |2 MRF | ||
080 | |a (043.3) |2 MRF | ||
080 | |a (0.034.2) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Snopek, Lukáš |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování = |b Changes of bioactive compounds and sensorially significant substances present in grape wines during their storage : teze disertační práce / |c Lukáš Snopek |
246 | 3 | 1 | |a Changes of bioactive compounds and sensorially significant substances present in grape wines during their storage |
264 | 1 | |a Zlín : |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, |c 2019 | |
300 | |a 1 online zdroj (80 stran) : |b ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a počítač |b c |2 rdamedia | ||
338 | |a online zdroj |b cr |2 rdacarrier | ||
500 | |a Školitel Jiří Mlček | ||
500 | |a Studijní obor 2901V013 Technologie potravin | ||
502 | |a Teze disertační práce (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2019 | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
546 | |a Text česky, české a anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a potravinářská chemie |7 ph115834 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a víno |7 ph116687 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a biologicky aktivní látky |7 ph137380 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a antioxidanty |7 ph118513 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food chemistry |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a wine |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a bioactive compounds |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a antioxidants |2 eczenas |
655 | 7 | |a teze |7 fd133701 |2 czenas | |
655 | 7 | |a disertace |7 fd132024 |2 czenas | |
655 | 7 | |a elektronické zdroje |7 fd186922 |2 czenas | |
655 | 9 | |a abstracts |2 eczenas | |
655 | 9 | |a dissertations |2 eczenas | |
655 | 9 | |a electronic resources |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Mlček, Jiří, |d 1981- |7 utb2012694695 |4 ths | |
710 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |b Technologická fakulta |7 kn20010709223 |4 dgg | |
810 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |t Teze disertační práce | |
856 | 4 | 1 | |u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/45865 |y Plný text dostupný bez omezení |
910 | |a ZLD002 | ||
942 | |2 udc | ||
992 | |a BK |