Metodika postupu zavádění sýrařských výrobků na trh bakalářská práce
Saved in:
Main Author | |
---|---|
Format | Manuscript Book |
Language | Czech |
Published |
Zlín :
FaME UTB,
2001
|
Subjects |
Cover
Loading…
MARC
LEADER | 00000ctm a22000007a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 8885 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20190825232414.0 | ||
008 | 011001s2001^ xr ||||| ||||| |||||cze|d | ||
040 | |a ZLD002 |b cze |c ZLD002 |d ZLD002 | ||
100 | 1 | |a NOVÁKOVÁ, Lenka |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Metodika postupu zavádění sýrařských výrobků na trh |h [rukopis] : |b bakalářská práce |
260 | |a Zlín : |b FaME UTB, |c 2001 | ||
300 | |a 52 s. | ||
650 | 0 | 7 | |a sýry |7 ph116388 |2 czenas |
650 | 0 | 4 | |a trh |
650 | 0 | 4 | |a uvádění |
650 | 0 | 4 | |a VÝROBKY |
650 | 0 | 4 | |a ÚME |
655 | 4 | |a bakalářská práce | |
992 | |a DS | ||
999 | |c 8885 |d 8885 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 D2001NOVÁKOVÁL |7 1 |8 MANUS |9 15327 |a UTBZL |b UTBZL |c 001 |d 2006-07-29 |i 5446/D |o D2001/NOVÁKOVÁ,L. |p 420019005446 |r 2019-08-25 |w 2019-08-25 |x 20100831 |y 10 |