Selected properties of dairy model systems containing ternary mixtures of phosphate and citrate salts = Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí : doctoral thesis summary
Saved in:
Main Author | |
---|---|
Format | Book |
Language | English |
Published |
Zlín :
Tomas Bata University in Zlín,
2017
|
Series | Doctoral thesis summary
|
Subjects |
Cover
Loading…
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 88466 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20190826012629.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 170621s2017 xr f m 000 0 eng | ||
015 | |a cnb002904303 | ||
020 | |a 9788074546426 |q (brožováno) | ||
035 | |a (OCoLC)1000516117 | ||
040 | |a OLA001 |b cze |d ABA001 |e rda | ||
041 | 0 | |a eng |b cze |b eng | |
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 637.358 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664-021.465 |2 MRF | ||
080 | |a 614.31 |2 MRF | ||
080 | |a 543.6:663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664:54 |2 MRF | ||
080 | |a (043.3) |2 MRF | ||
080 | |a (048.3) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Salek, Richardos Nikolaos, |d 1985- |7 ola2017957572 |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Selected properties of dairy model systems containing ternary mixtures of phosphate and citrate salts = |b Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí : doctoral thesis summary / |c author: Richardos Nikolaos Salek |
246 | 3 | 1 | |a Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí |
264 | 1 | |a Zlín : |b Tomas Bata University in Zlín, |c 2017 | |
300 | |a 54 stran ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Doctoral thesis summary | |
500 | |a "Study program: Chemistry and food technology P2901, study subject: Food technology 2901V013" | ||
500 | |a 30 výtisků | ||
502 | |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Technologická fakulta, 2017 | ||
504 | |a Obsahuje bibliografie | ||
546 | |a České a anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a tavené sýry |7 ph541617 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravin |7 ph135653 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a analýza potravin |7 ph135544 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská chemie |7 ph115834 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a processed cheese |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food quality |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food analysis |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food chemistry |2 eczenas |
655 | 7 | |a disertace |7 fd132024 |2 czenas | |
655 | 7 | |a teze |7 fd133701 |2 czenas | |
655 | 9 | |a dissertations |2 eczenas | |
655 | 9 | |a abstracts |2 eczenas | |
710 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |b Technologická fakulta |7 kn20010709223 |4 pbl | |
810 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |t Teze disertační práce | |
910 | |a ZLD002 | ||
928 | 9 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně | |
992 | |a BK |b SK | ||
993 | |a 201709 |b 19 | ||
998 | |a 007482197 | ||
999 | |c 88466 |d 88466 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 KSALEKRN |7 0 |8 BOOK |9 144505 |a UTBZL |b UTBZL |c 037 |d 2017-09-15 |o K/SALEK,R.N. |p 420010171171 |r 2019-08-26 |v 70.00 |w 2019-08-26 |x N:povinný výtisk; |y 01 |