Selected properties of dairy model systems containing ternary mixtures of phosphate and citrate salts = Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí : doctoral thesis summary

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Salek, Richardos Nikolaos, 1985- (Dissertant)
Format Book
LanguageEnglish
Published Zlín : Tomas Bata University in Zlín, 2017
SeriesDoctoral thesis summary
Subjects

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 88466
003 CZ ZlUTB
005 20190826012629.0
007 ta
008 170621s2017 xr f m 000 0 eng
015 |a cnb002904303 
020 |a 9788074546426  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1000516117 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
041 0 |a eng  |b cze  |b eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 637.358  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Salek, Richardos Nikolaos,  |d 1985-  |7 ola2017957572  |4 dis 
245 1 0 |a Selected properties of dairy model systems containing ternary mixtures of phosphate and citrate salts =  |b Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí : doctoral thesis summary /  |c author: Richardos Nikolaos Salek 
246 3 1 |a Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí 
264 1 |a Zlín :  |b Tomas Bata University in Zlín,  |c 2017 
300 |a 54 stran ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Doctoral thesis summary 
500 |a "Study program: Chemistry and food technology P2901, study subject: Food technology 2901V013" 
500 |a 30 výtisků 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Technologická fakulta, 2017 
504 |a Obsahuje bibliografie 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a tavené sýry  |7 ph541617  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 9 |a processed cheese  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality  |2 eczenas 
650 0 9 |a food analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 pbl 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze disertační práce 
910 |a ZLD002 
928 9 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 
992 |a BK  |b SK 
993 |a 201709  |b 19 
998 |a 007482197 
999 |c 88466  |d 88466 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KSALEKRN  |7 0  |8 BOOK  |9 144505  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2017-09-15  |o K/SALEK,R.N.  |p 420010171171  |r 2019-08-26  |v 70.00  |w 2019-08-26  |x N:povinný výtisk;  |y 01