Microbiology handbook fish and seafood

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Fernandes, Rhea
Format eBook
LanguageEnglish
Published Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry, 2009.
Edition2nd ed.
SeriesMicrobiology handbook.
Subjects
Online AccessPlný text

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 79502
003 CZ ZlUTB
005 20200530181315.0
006 m o d
007 cr |n
008 130204s2009 enka fsbf 000 0 eng d
020 |a 9781847559821  |q (ebook) 
020 |z 9781847558565 
020 |z 9781905224623 
020 |z 9781905224760 
020 |z 9781905224661 
035 |a (OCoLC)826659929 
040 |a N$T  |c N$T  |d OCLCF 
245 0 0 |a Microbiology handbook  |h [elektronický zdroj] :  |b fish and seafood /  |c edited by Rhea Fernandes. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Cambridge, UK :  |b Royal Society of Chemistry,  |c 2009. 
300 |a 1 online zdroj (xiv, 258 p.) :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fishes  |x Microbiology  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Seafood  |x Microbiology  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Meat  |x Microbiology  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Fernandes, Rhea. 
776 0 8 |i Print version:  |t Microbiology handbook.  |b 2nd ed.  |d Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry, 2009  |z 9781847558565  |w (OCoLC)769051067 
830 0 |a Microbiology handbook. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpMHFSE003/microbiology_handbook__fish_and_seafood_2nd_edition  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79502  |d 79502