Food packaging and food alterations the user-oriented approach

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Parisi, Salvatore
Format Electronic eBook
LanguageEnglish
Published Shrewsbury : Smithers Rapra, 2012.
Subjects
Online AccessPlný text

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 79480
003 CZ ZlUTB
005 20200530181312.0
006 m o d
007 cr |n
008 120409s2012 enk sb 001 0 eng d
020 |a 9781847356079  |q (ebook) 
020 |a 9781847356086  |q (ebook) 
020 |a 9781621980124  |q (ebook) 
020 |z 9781847356062 
020 |z 9871847356060 
020 |z 9871847356084 
035 |a (OCoLC)784885929  |z (OCoLC)794490469 
040 |a EBLCP  |b eng  |e pn  |c EBLCP  |d OCLCQ  |d YDXCP  |d N$T  |d E7B  |d KNOVL  |d OCLCQ  |d ZCU  |d DEBSZ  |d OCLCQ  |d KNOVL  |d COO  |d OCLCQ  |d OCLCF  |d KNOVL 
100 1 |a Parisi, Salvatore. 
245 1 0 |a Food packaging and food alterations  |h [elektronický zdroj] :  |b the user-oriented approach /  |c Salvatore Parisi. 
260 |a Shrewsbury :  |b Smithers Rapra,  |c 2012. 
300 |a 1 online zdroj. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Packaging. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 0 8 |i Print version:  |a Parisi, Salvatore.  |t Food Packaging and Food Alterations.  |d Shrewsbury : Smithers Rapra Pub., 2012  |z 9781847356062 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFPFATUO6/food_packaging_and_food_alterations__the_useroriented_approach  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79480  |d 79480