Deep frying chemistry, nutrition, and practical applications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Erickson, Michael D.
Format eBook
LanguageEnglish
Published Urbana, Ill. : AOCS Press, c2007.
Edition2nd ed.
Subjects
Online AccessPlný text

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 79468
003 CZ ZlUTB
005 20200530181311.0
006 m o d
007 cr |n
008 111114s2007 ilua sb 001 0 eng d
020 |a 9781613442531  |q (ebook) 
020 |z 9781893997929 
035 |a (OCoLC)760887527  |z (OCoLC)763159149 
040 |a KNOVL  |b eng  |c KNOVL  |d OCLCQ  |d E7B  |d ZCU  |d OCLCQ  |d KNOVL  |d OCLCF  |d KNOVL  |d YDXCP 
245 0 0 |a Deep frying  |h [elektronický zdroj] :  |b chemistry, nutrition, and practical applications /  |c editor, Michael D. Erickson. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Urbana, Ill. :  |b AOCS Press,  |c c2007. 
300 |a 1 online zdroj (xiii, 447 p.) :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a pt. 1. Overview -- pt. 2. Physical characteristics -- pt. 3. Nutrition -- pt. 4. Application -- pt. 5. Evaluation -- pt. 6. Regulation. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Oils and fats, Edible. 
650 0 |a Deep frying. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Erickson, Michael D. 
776 0 8 |i Print version:  |t Deep frying.  |b 2nd ed.  |d Urbana, Ill. : AOCS Press, c2007  |z 9781893997929  |w (DLC) 2006026196  |w (OCoLC)70929212 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpDFCNPAEN/deep_frying__chemistry_nutrition_and_practical_applications_2nd_edition  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79468  |d 79468