Fermented foods and beverages of the world

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Tamang, Jyoti Prakash, Kailasapathy, Kasipathy
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : Taylor & Francis, 2010.
Subjects
Online AccessPlný text

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 75609
003 CZ ZlUTB
005 20200530174516.0
006 m d
007 cr un
008 100126s2010 flu sb 001 0 eng d
020 |a 9781420094961  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Fermented foods and beverages of the world  |h [elektronický zdroj] /  |c editors, Jyoti Prakash Tamang and Kasipathy Kailasapathy. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c 2010. 
300 |a 460 p. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fermented foods. 
650 0 |a Fermented milk. 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
650 0 |a Food  |x History. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Tamang, Jyoti Prakash. 
700 1 |a Kailasapathy, Kasipathy. 
776 1 |z 9781420094954 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420094961  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75609  |d 75609