Hodnocení jakosti živočišných produktů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors Pipek, Petr, 1952- (Author), Pour, Miloslav, 1939- (Author)
Corporate Authors Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Česká zemědělská univerzita v Praze. Agronomická fakulta
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : Kufr, 1998
EditionVyd. 1.
Subjects

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000cam a22000007a 4500
001 5798
003 CZ ZlUTB
005 20190825232002.0
008 990219s1998 xr |||||r|||||||||||cze|d
020 |a 8021304421  |q (Česká zemědělská univerzita :  |q brož.) 
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
080 |a (075.8)  |2 v 
080 |a 614.31  |2 v 
080 |a 637.05  |2 v 
100 1 |a Pipek, Petr,  |d 1952-  |7 xx0025273  |4 aut 
245 1 0 |a Hodnocení jakosti živočišných produktů /  |c Petr Pipek, Miloslav Pour 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Kufr,  |c 1998 
300 |a 139 s. ;  |c 21 cm 
500 |a 1000 výt 
500 |a Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Agronomická fakulta ; Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie 
500 |a Tabulky 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 4 |a JAKOST 
650 0 7 |a maso  |7 ph122657  |2 czenas 
650 0 7 |a živočišná výroba  |7 ph128041  |2 czenas 
650 0 4 |a Živočišné produkty 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
700 1 |a Pour, Miloslav,  |d 1939-  |7 ola200208069  |4 aut 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie 
710 2 |a Česká zemědělská univerzita v Praze.  |b Agronomická fakulta 
910 |a ZLD002 
992 |a BK 
999 |c 5798  |d 5798 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 63PIPEKP  |7 0  |8 BOOK  |9 9674  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2006-07-29  |o 63/PIPEK,P.  |p 420010085391  |r 2019-08-25  |v 74.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100930  |y 08