Technologické praktikum metodická pomůcka pro učitele
Saved in:
Main Authors | , |
---|---|
Corporate Author | |
Format | Electronic eBook |
Language | Czech |
Published |
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati,
2007
|
Subjects |
Cover
Loading…
MARC
LEADER | 00000cam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 56576 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20190826002447.0 | ||
006 | m d | ||
007 | co bg | ||
008 | 080306s2007 xr es 000 0 cze | ||
015 | |a cnb001794959 | ||
020 | |a 9788073185893 |z 978-80-7318-690-9 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |d ZLD002 | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a (072) |2 MRF | ||
080 | |a (0.034.44) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Rop, Otakar, |d 1972-2013 |7 mzk2005309210 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologické praktikum |h [elektronický zdroj] : |b metodická pomůcka pro učitele / |c Otakar Rop, Pavel Valášek |
260 | |a Zlín : |b Univerzita Tomáše Bati, |c 2007 | ||
300 | |a 1 CD-ROM ; |c 12 cm | ||
500 | |a Název z titulní obrazovky | ||
500 | |a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | ||
500 | |a Na vložce pouzdra podnázev: doplňkové texty k základním kurzům | ||
538 | |a Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader | ||
650 | 0 | 7 | |a výroba potravin |7 ph301374 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food production |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food technology |2 eczenas |
655 | 7 | |a učební pomůcky |7 fd133775 |2 czenas | |
655 | 7 | |a metodické příručky |7 fd132826 |2 czenas | |
655 | 7 | |a CD-ROM |7 fd133955 |2 czenas | |
655 | 9 | |a teaching aids |2 eczenas | |
655 | 9 | |a methodological manuals |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Valášek, Pavel, |d 1958- |7 mzk2005312827 |4 aut | |
710 | 2 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. |b Technologická fakulta |7 kn20010709223 | |
910 | |a ZLD002 | ||
928 | 1 | |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně | |
992 | |a BK |b SK |d 4 | ||
993 | |a 201007 |b 19 | ||
901 | |a ISBN 978-80-7318-590-9 |f [1. vyd.] |g Chybné ISBN uvedeno uvnitř CD-ROM v tiráži; toto ISBN náleží publikaci: ROP, Otakar - Valášek, Pavel: Základní potravinářské suroviny pro konzervaci |o 20091009 | ||
999 | |c 56576 |d 56576 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 EBOOK_12 |7 0 |8 DIGIT |9 103768 |a UTBZL |b UTBZL |c 036 |d 2010-07-30 |l 3 |o EBOOK 12 |p 420010114317 |r 2019-08-26 |w 2019-08-26 |y 04 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 EBOOK_13 |7 0 |8 DIGIT |9 103769 |a UTBZL |b UTBZL |c 036 |d 2010-07-30 |l 1 |o EBOOK 13 |p 420010114318 |r 2019-08-26 |w 2019-08-26 |y 04 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 EBOOK_11 |7 0 |8 DIGIT |9 103770 |a UTBZL |b UTBZL |c 037 |d 2010-07-30 |o EBOOK 11 |p 420010114319 |r 2019-08-26 |w 2019-08-26 |y 01 |