Základy cukrovarnictví. 1. díl, Výroba cukru v poli /

První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors Drachovská-Šimanová, Miroslava, 1918-1961 (Author), Šandera, Karel, 1903-1959 (Author), Stehlík, Václav, 1891-1982 (Author)
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : SNTL, 1955
EditionVyd. 1.
SeriesŘada potravinářské literatury
Subjects

Cover

Loading…
Status More Information Location Call Number
Holdings details from Knihovna UTB
Status 30 days More Information Location Open access collection Call Number 63/DRACHOVSKÁ,M.
Status 30 days - deposit More Information Location Depository Call Number 63/DRACHOVSKÁ,M.