Improving the fat content of foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Williams, Christine
Format Book
LanguageEnglish
Published Boca Raton : CRC Press, 2006
SeriesWoodhead publishing in food science, technology and nutrition
Subjects
Online AccessPlný text

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000cam a22000004u 4500
001 36977
003 CZ ZlUTB
005 20200613235257.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 060228s2006 xxu | eng
020 |a 9780849392085 
020 |a 1-85573-965-8  |q (Woodhead) 
020 |a 978-1-85573-965-9  |q (Woodhead) 
020 |a 0-8493-9208-X  |q (CRC Press) 
020 |a 978-1-84569-107-3  |q (electronic) 
020 |a 1-84569-107-5  |q (electronic) 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 664.3  |2 MRF 
245 1 0 |a Improving the fat content of foods  |h [elektronický zdroj] /  |c ed. by Christine Williams ... [et al.] 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2006 
300 |a 542 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science, technology and nutrition 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a pokrmové tuky  |7 ph194825  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Williams, Christine 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpIFCF0001/improving-fat-conten  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36977  |d 36977