Colour in food improving quality

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors MacDougall, Douglas B.
Format Book
LanguageEnglish
Published Boca Raton : CRC Press, 2002
SeriesWoodhead Publishing in food science and technology
Subjects
Online AccessPlný text

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000cam a22000004u 4500
001 36953
003 CZ ZlUTB
005 20200613235256.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011101s2002 xxk | eng
020 |a 9781855735903 
020 |a 1-85573-590-3  |q (Woodhead) 
020 |a 0-8493-1542-5  |q (CRC Press) 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 547.97  |2 MRF 
080 |a 667.26/.28  |2 MRF 
245 1 0 |a Colour in food  |h [elektronický zdroj] :  |b improving quality /  |c ed. by Douglas B. MacDougall 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2002 
300 |a 378 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a barviva  |7 ph118770  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a MacDougall, Douglas B. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpCFIQ0001/colour-in-food-improving  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36953  |d 36953