Skip to content
Catalog K.UTB
Čeština
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Find
Advanced Search
Zpracování a využití produktů...
Toolbar
Cite this
Save to List
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to RIS
Email this
Permanent link
Zpracování a využití produktů z amarantu bakalářská práce
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author
Galářová, Blanka
(Dissertant)
Other Authors
Mokrejš, Pavel, 1974-
(Thesis advisor)
Format
Manuscript
Book
Language
Czech
Published
2004
Subjects
KOSMETIKA
laskavec
lihovarnictví
mouka
pečivo
bakalářská práce
Cover
Loading…
Holdings
More Information
Metadata
More Information
Physical Description:
54 l. : il. + 1 CD
Cite this
Save to List
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to RIS
Email this
Permanent link
Similar Items
Možnosti zhodnocení vedlejších produktů při zpracování amarantové hmoty diplomová práce
by: Vykydalová, Martina
Published: 2004
Technologie zemědělského lihovarství
by: Hamrová, Ludmila
Published: 1988
Effect of specific hydrocolloids and hydrocolloid blends on gluten-free bread quality = Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva : disertační práce
by: Dvořáková, Petra, 1984-
Published: 2018
Výroba lihovin
by: Uher, Jiří, et al.
Published: 1974
Flour and breads and their fortification in health and disease prevention
Published: 2011