MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 14876
003 CZ ZlUTB
005 20190825233222.0
008 040504s1962 xr a e p 001 0 cze d
015 |a cnb000613653 
035 |a (OCoLC)85469024 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD002  |d ZLD002 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664:577.1  |2 MRF 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Janíček, Gustav,  |d 1911-1995  |7 jk01050944  |4 aut 
245 1 0 |a Rukověť potravinářské analytiky /  |c Gustav Janíček, Karel Šandera, Bohuš Hampl 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1962 
300 |a 740 s. :  |b il. ;  |c 25 cm +  |e 3 příl. 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská biochemie  |7 ph307619  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 9 |a food industry and trade  |2 eczenas 
650 0 9 |a food biochemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a food microbiology  |2 eczenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
700 1 |a Šandera, Karel,  |d 1903-1959  |7 jk01122492  |4 aut 
700 1 |a Hampl, Bohuš,  |d 1899-1975  |7 jk01033302  |4 aut 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a ZLD002 
990 |a SPUR 
992 |a BK  |b SK  |c SPUR  |d 22 
998 |a 000561848 
999 |c 14876  |d 14876 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664JANÍČEKG  |7 0  |8 BOOK  |9 25258  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2006-07-29  |l 21  |o 664/JANÍČEK,G.  |p 420010076277  |r 2019-08-25  |v 74.00  |w 2019-08-25  |x 20100831  |y 04 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664JANÍČEKG  |7 0  |8 BOOK  |9 25259  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2011-08-10  |l 1  |o 664/JANÍČEK,G.  |p 420010138957  |r 2019-08-25  |v 74.00  |w 2019-08-25  |x N: převod SPUR;  |x 20100531  |y 05