Problematika bezpečnosti potravin z hlediska EU a ČR bakalářská práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Růčková, Veronika (Dissertant)
Other Authors Březina, Pavel, 1945- (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2004
Subjects

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000ctm a22000007a 4500
001 12881
003 CZ ZlUTB
005 20190825232934.0
008 040723s2004^ xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 614  |2 v 
080 |a 641  |2 v 
100 1 |a Růčková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Problematika bezpečnosti potravin z hlediska EU a ČR  |h [rukopis] :  |b bakalářská práce /  |c Veronika Růčková ; [vedoucí bakalářské práce Pavel Březina] 
260 |c 2004 
300 |a 45 l., 1 příl. :  |b il. +  |e 1 CD 
650 0 4 |a EVROPSKÁ UNIE 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
650 0 4 |a legislativa 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 4 |a předpisy 
650 0 7 |a riziko  |7 ph405078  |2 czenas 
650 0 4 |a zdravotní nezávadnost 
650 0 7 |a zdraví  |7 ph127590  |2 czenas 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Březina, Pavel,  |d 1945-  |7 jn20000400350  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta technologická.  |b Ústav inženýrství a hygieny obouvání  |4 dgg 
992 |a DS 
999 |c 12881  |d 12881 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2004RŮČKOVÁV  |7 0  |8 MANUS  |9 22218  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |o D2004/RŮČKOVÁ,V.  |p 420010086367  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x N:povinný výtisk  |x 20100831  |y 12