Under pressure : cooking sous vide

"[A] source of instruction, technique and recipes for anyone who wants to experience the new ideas sous vide makes possible."- Resumé vydavatel

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors Keller, Thomas, 1955- (Author), Beno, Jonathan (Author), Lee, Corey, 1977- (Author), Rouxel, Sebastien (Author), Heller, Susie (Author), Ruhlman, Michael, 1963- (Author), Vogler, Amy (Author)
Other Authors Jones, Deborah (Photographer) (Photographer), McGee, Harold (author of introduction.)
Format Electronic eBook
LanguageEnglish
Published New York, NY : Artisan, [2008]
Subjects
Online AccessPlný text

Cover

Loading…

MARC

LEADER 00000cam a2200000 i 4500
001 102598
003 CZ-ZlUTB
005 20210331185041.0
006 m o d
007 cr |n|---|||||
008 160917s2008 nyua o 001 0 eng d
999 |c 102598  |d 102598 
020 |a 9781579657574  |q (electronic bk.) 
020 |z 9781579653514 
035 |a (OCoLC)958567511  |z (OCoLC)958449814  |z (OCoLC)961264225 
040 |a EBLCP  |b eng  |e rda  |c EBLCP  |d YDX  |d TOH  |d OCLCO  |d TEFOD  |d OCLCQ  |d OCLCO  |d IDEBK  |d N$T  |d OCLCF  |d OCLCQ  |d OCLCA  |d HCO  |d OCLCO  |d OCL  |d IDB  |d OCLCQ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.522.6:664.8.033  |2 MRF 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Keller, Thomas,  |d 1955-  |e author. 
245 1 0 |a Under pressure :  |b cooking sous vide /  |c Thomas Keller, Jonathan Beno, Corey Lee, and Sebastien Rouxel ; with Susie Heller, Michael Ruhlman, and Amy Vogler ; photography by Deborah Jones ; foreword by Harold McGee. 
264 1 |a New York, NY :  |b Artisan,  |c [2008] 
264 4 |c ©2008 
300 |a 1 online zdroj (305 stran) :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Includes index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty 
520 |a "[A] source of instruction, technique and recipes for anyone who wants to experience the new ideas sous vide makes possible."- Resumé vydavatel 
590 |a eBooks on EBSCOhost  |b All EBSCO eBooks 
650 0 7 |a vaření sous-vide  |2 czenas  |7 ph1099757 
650 0 7 |a kuchařství  |2 czenas  |7 ph115027 
650 0 9 |a sous-vide cooking  |2 eczenas 
650 0 9 |a cookery  |2 eczenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Beno, Jonathan,  |e author. 
700 1 |a Lee, Corey,  |d 1977-  |e author. 
700 1 |a Rouxel, Sebastien,  |e author. 
700 1 |a Heller, Susie,  |e author. 
700 1 |a Ruhlman, Michael,  |d 1963-  |e author. 
700 1 |a Vogler, Amy,  |e author. 
700 1 |a Jones, Deborah  |c (Photographer),  |e photographer. 
700 1 |a McGee, Harold,  |e author of introduction. 
856 4 0 |u http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=1351458&authtype=ip,shib&custid=s3936755  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |c EBOOK-TN  |c EBSCO